2 comments on “Virginia Tech handlar inte om autism – RSS test 2

  1. Hehe det blev lite konstigt. Tydligen dök det här inlägget upp på DN:s sida men jag hann ta bort det innan så skedde vilket får förklara varför början på mitt inlägg i DN sidan som det nu ser ut säger något helt annat. Det här inlägget var jag tvungen att återskapa så att länken skulle fungera.

    Nåväl nu är jag iaf länkad. Problemet jag hade var att mitt RSS flöde var avskuret men tack vara insticksprogrammet Full text Feed så avhjälptes det hela. Men tydligen så visas det korta flöded i Firefox så jag får väl skaffa en RSS läsare.

  2. Pingback: Aspiebloggen » Arkiv » Twingly - För sjukt mycket trafik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.