6 comments on “Förbannade stressade bilister

  1. Såna typer är totalt egotrippade och hjärndöda! Det är samma typer som kör tomgång när de skrapar rutorna och duschar i en kvart. Jag märker de själv de få gånger jag kör bil. De sjuka är att de nästan är i majoritet av bilisterna! om de använde en enda hjärncell till att tänka på några andra än sig själva, skulle de inse att beboeligheten på hela planeten är allvarligt hotad!

  2. Pingback: Aspiebloggen » Arkiv » Krocken på E6 förvånar mig inte

  3. Måste vara ett fascinerande liv att leva när alla ska tycka och köra bil som de som inte gillar att bli omkörda.Och som sjuksköterska kan jag meddela att om man är hjärndöd så tror jag knappast att man är kapabel att framföra ett fordon.

  4. Jag blir så imponerad när människor avsiktligen tolkar ett ord bokstavligt för att kunna göra en billig poäng…

    (Retlig idag, jag?)

  5. Jag är inte så säker på att man är oförmögen att framföra ett fordon med bara en hjärncell. Hur annars ska man förklara folks beteende på vägarna? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.