Förbannade stressade bilister

Jag blir så jäkla trött på alla bilister som har så bråttom att ta sig fram. Under de här snart 2 veckorna som jag har pendlat till Kristinehamn så har inte en dag gått utan att jag blivit omkörd av flera bilar både på dit och hemvägen. Varför är det så förbannat svårt att hålla fartgränserna. Själv så aktiverar jag farthållaren så snart jag kan sedan så åker jag bara. Jag har ingen lust alls att stressa och på sin höjd tjäna ett par minuter på resan. Inte ens de gånger jag blivit sen skulle det ha spelat någon roll.

Igår satt jag och lekte med tanken att vad roligt det skulle vara att gasa på rejält när jag är på väg att bli omkörd, om än bara för att retas. Men det skulle inte vara särskilt smart, dessutom olagligt. Fast vad spelar det för roll då den sträckan av E18 saknar kameror och inte faan har jag sett någon trafikpolis. Sedan så får de den urtrevliga idén att ställa ut koner för att smalna av vägen vid infarterna. Visst och hur mycket har det hjälpt. Dårarna kör fort ändå om än inte just där konerna är. Nej nu måste jag sova så jag orkar bli omkörd igen. Det var ironi.

Andra bloggar om: , , ,

6 Comments

 1. Barracuber

  Såna typer är totalt egotrippade och hjärndöda! Det är samma typer som kör tomgång när de skrapar rutorna och duschar i en kvart. Jag märker de själv de få gånger jag kör bil. De sjuka är att de nästan är i majoritet av bilisterna! om de använde en enda hjärncell till att tänka på några andra än sig själva, skulle de inse att beboeligheten på hela planeten är allvarligt hotad!

  Reply
 2. webmaster

  Tror inte de är kapabla att använda fler än en hjärncell även om de skulle ha det. Samma via idag igen. 🙁

  Reply
 3. Pingback: Aspiebloggen » Arkiv » Krocken på E6 förvånar mig inte

 4. Hannibal

  Måste vara ett fascinerande liv att leva när alla ska tycka och köra bil som de som inte gillar att bli omkörda.Och som sjuksköterska kan jag meddela att om man är hjärndöd så tror jag knappast att man är kapabel att framföra ett fordon.

  Reply
 5. Agatha

  Jag blir så imponerad när människor avsiktligen tolkar ett ord bokstavligt för att kunna göra en billig poäng…

  (Retlig idag, jag?)

  Reply
 6. webmaster

  Jag är inte så säker på att man är oförmögen att framföra ett fordon med bara en hjärncell. Hur annars ska man förklara folks beteende på vägarna? 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.