Vintern är här

Nu är vintern här. Halka och kyla är inte roligt men så länge snön finns kvar så är det inte så värst halt men väldigt ljust vilket är trevligt. Tyvärr sa en på jobbet att det ska töa i morgon, men förhoppningsvis stämmer inte det. Skulle det nu töa så kommer det bli väldigt slaskigt vilket inte är kul. Men troligen fryser det på dagen efter och då blir det verkligen inte roligt, speciellt inte för mig som ska till Karlskoga då för modellflygklubben har årsmöte då. Hoppas det går bra.

I övrigt känns det mer och mer som att ett friår skulle behövas om det fanns att få. Jag tycker aldrig jag är riktigt utvilad även de gånger jag kommer ihåg att lägga mig tidigt och lägger jag mig inte tidigt så blir jag seg dagen efter. Fy fan för heltid. Att ligga länge får mig dessutom bara att tänka på allt som inte blir gjort och saker har en förmåga att bara bli liggande. Arbetsglädje är ett okänt begrepp för mig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.