8 comments on “Skyll på föräldrarna, inte spelet

 1. Så sant så sant!!! Jag gillar inte alls WoW (smaksak bara) men det är inte direkt farligt att spela det, det gäller bara att sätta gränser och hålla fötterna på jorden. Om ungen ska spela hela natten gör då klart att han/hon SKA äta och SKA inte spela mer än 20 h iaf. Man kan spela 24 h i sträck utan att du svimmar om man dricker vatten och äter bra mat dock är det inte rekommenderat då man blir jävligt trött och grinig.
  Jag blir också lite trött på alla forskare som kommer fram med ¨chockerande¨ resultat om att man får högre puls och blir mera stressad om man spelar TV/Data spel som innehåller våld, NO SHIT?! Media blåser upp det och helt plötsligt så har du 500 oroliga föräldrar som tror att deras ungar får hjärtproblem om dom spelar TV spel.

  Nej sans och balans är det som gäller!
  Anders, 17

 2. Jag tänker inte argumentera emot att du inte gillar Wow. Alla är olika och du är i alla fall saklig.

  Jo gränser behövs men 20 timmar känns lite väl mycket. Men det är hur jag tycker, andra kanske klarar av att spela längre. Jag har aldrig varit på ett LAN men vad jag kan förstå så är man igång länge där.

  Jo forskare älskar chockerande nyheter. Det tål att funderas på, vad skulle ens puls vara i de högre nivåerna av Tetris? Min gissning är ganska hög så våld är inte nödvändigt för att ge spelaren hög puls, spänning räcker.

 3. Skulle va roligt om det kom upp ett fall med en 15 årig pojke som kollapsa efter att ha sett på nyheterna 24 timmar i streck skrivnissarnas hjärnor skulle troligtvis explodera i ett försök att vinkla det o Tommy eriksson ffs man måste ha varit på ett lan annars e man officielt n00b jaja skrev detta när servrarna va nere letade efter inget speciellt men jag hittade en länk till denna nyheten o råkade clicka in här /Wow haz zee ownage naabcakez omfg w00t suckzors wotlk ftw

 4. Så jag är en noob för jag aldrig varit på ett lan.

  Annars håller jag med om att gör man något under 15 timmar utan paus så mår man inte bra sen oavsett vad det är.

  Undvik leet-speak. Du är inte så häftig som du tror du är.

 5. så sant som det är sagt. Även om jag har slutat med wow så spelar jag cs och fortsätter att vara en nörd. Jag insåg en dag hur gay paldins var med sina ”fjolliga” spells som tex. L(g)ay on hands. vad jag vill säga är att jag håller med även om mina föräldrar inte bryr sig om att jag skolkar och spelar cs. Jag tycker att jag håller en bra balans för liksom jag spelar cirka 8 timmar varje dag , MEN jag tränar en timme varje vecka /proud. jaja ha det fint. Och may the force be with you honk-honk.

 6. Att skolka är inte bra. Låter inte som så bra föräldrar som tillåter det.

  jag har aldrig intresserat mig för paladins så jag kan inte uttala mig om det men ser man till den enorma mängd spells och skills som finns så finns det säkert många som kan tolkas som bögiga.

 7. Har just återställt en kommentar som suttit i spamfiltret så jag såg inte den när jag kommenterade sist. Mitt msn vill jag inte ge ut just nu och dessutom är jag helt ointresserad av cs så det kvittar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.