Sista julpyntet i mitt rum

Igår var sista gången som jag julpyntade i mitt rum. Nästa år kommer jag bo någon annanstans och inte bara ha ett rum utan en hel lägenhet oroa mig för. Sant är att det kommer bli åtminstone en ljusstake, som nu står på mitt kontor. Men det är ett senare bekymmer.

Förra året pyntade jag knappt något alls och det enda skälet till att jag gjorde det i år är just för att det är sista gången och jag vill fira det eller vad man nu ska kalla det. Mamma tänkte först inte sätta upp granen då ingen ska komma hit på idag men sen kom hon på att den är ju till för oss som bor i huset, inte eventuella besökare som bara är här några timmar. Sant är att jag vill ha en gran även om det är krångligt att få upp den. Till min lägenhet ska jag skaffa en ny gran som förhoppningsvis är smidigare att bygga. Den vi har är ett antal år gammal. Men det ska vara plast, en riktig är ännu mer krångel med.

Nu är det bara några dagar kvar tills det nya året börjar och min blogg fyller 1 år. Hoppas att nästa blir bättre än det här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.