2 comments on “HTML och WordPress

 1. Intressant även om jag bara skummade nu, ska läsa mer noga ikväll. Håller just på att läsa en väldigt färsk bok som heter Blogging for your Business, som vänder sig till företagare, men som har massvis med bra tips även för privatpersoner.

  På tal om spännande nya sätt att skapa hemsidor kan jag tipsa om http://www.doodlekit.com/ och http://www.frevvo.com. Jag funderar själv nu på att bli kund hos nåt webbhotell, dit jag kan lyfta över min AS-blogg och köra ”riktig” WP 😉 – som du gör.

  Samt , som jag inte hunnit kolla upp än, den är ett försök att integrera WordPress med PhpBB (som forumet är byggt av).

  hls Barra

 2. Gällande dina länkar:
  Frevvo: kan vara något, men knappast nödvändigt då formulär kan hittas på nätet till exempel mitt mail-formulär.

  Doodlekit: Bättre att använda ett rent verktyg som Kompozer då doodlekit handlar om layoter. Men visst går det att göra om dem fritt så är väl det ok, men vill du verkligen ha CSS eller nöja dig med HTML till en början.

  wp-united gäller mest om du redan har ett forum och det har du inte, om du inte vill att AS-forumet ska börja med det men det vete sjutton om det är intressant. De som vill blogga har redan en blogg.

  Gällande tips till websidor och bloggar så rekommenderar jag skarpt http://www.thesitewizard.com där mitt mejl-formulär kommer från.

  Riktig WP är vad som gäller för bäst kontroll över det hela. Säg mig har du en backup på din blogg. Själv så tar jag en varje vecka. Annars blir det ruggigt svårt att flytta bloggen, det är ju databasen inte filerna inne i WordPress mappen du vill åt. Kolla det direkt, kanske finns det en backup redan, jag vet inte hur det fungera på wordpress.com.

  Trist om du förlorar allt. Du kommer ju få be alla som länkar till dig att göra om länkarna ändå samt att din google-ranking kommer försvinna. Den är nu 4/10 precis som min men din lär hämta sig fort med allt material du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.