Sigman är såld

Nu har jag äntligen blivit av med min gamla bil. Idag så köptes den så nu har jag bara en bil. Kvar att göra är att helt säga upp försäkringen och att avregistrera mig från mitsubishiforumet. Forumet isig är trevligt och verkar väldigt hjäpsamt men nu kommer jag inte ha något behov av det.

Jag har heller inga planer på att registrera mig på citroenakuten. Visst jag har en citroen, men då flesta som skriver där är sådana som utan problem kan meka en bil och det kan inte jag. Dessutom så har jag inte och kommer förhoppningsvis inte heller ha några problem med bilen och därför inte heller ha ett behov av ett forum. Mitt intresse för bilar sträcker sig inte längre än till att köra en så jag är inte intresserad av vilka bilar som finns eller kommer finnas med ett undantag för dieselhybriden jag så något om i aftonbladet, men den dröjer ett par år. Jag kan vänta.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.