Mycket mailande idag.

Idag har jag mailat som aldrig förr. Detta eftersom jag har lagt ut de datordelar jag nämnde tidigare till försäljning på blocket. Vissa har varit intresserade så då kontaktade jag dem. Vissa var det men blev inte de som det såldes till så då behövde jag skicka mail om det. Sedan har jag ändrat lite i annonsen och då blev det mer mail.

Jag har för första gången använt internetgirot. Det verkar lovande men jag vet mer nästa vecka när det blir dags att skicka varan som såldes. Nu hoppas jag bara att de kvarvarande delarna också ska säljas .

Edit

Såg just att eftersom jag nämnde det tidigare inlägget i det här så skapades en kommentar med en sammanfattning i det, precis som om någon utomstående hade gjort det. Man lär sig mer hela tiden.  🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.