Snart jobb på riktigt

Det börjar gå upp för mig att jag verkligen kommer ha jobb snart. Jag har varit arbetslös så länge så det är svårt att tro att det någonsin kommer ändras men det är ju precis vad som håller på att ske.

Idag fick jag och skickade iväg ett samtycke som försäkringskassan vill att jag ska skriva under om jag vill att arbetsförmedlingen ska ta del av de uppgifter FK de har om mig inför att jag nu anses arbetsför igen, om än med vissa villkor. Jag fattar inte riktigt varför det skulle vara bra men det är inte värt att fundera över. I morgon ska jag till AF för att bli inskriven och få en kontaktperson.

Jag förmodar att om uppvaknandet inte sker i morgon så lär det väl ske på testerna nästa vecka.  Hoppas jag.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.