Jag tar nu en paus med Lego

Under många år har Lego varit min största hobby, eller specialintresse för att använda en aspergerterm, men inte numer. Visst jag är fortfarande väldigt intresserad men har insett att jag har fler hobbys än vad jag aktivt kan hålla på med så något får ge efter. Jag kommer inte att sluta för gått utan om några månader eller så fortsätter jag igen.

På sätt och vis är det här en bra tid att ta paus då jag snart har jobb och inte kommer kunna hålla på hela dagarna. Då jag har ett antal tv-serier jag följer,2 modellflygplan som behöver göras klara och en keyboard att bemästra så kommer jag ha mycket nog att göra.

Jag började rensa skrivbordet men det gör jag klart i morgon. Det är många delar som ska sorteras. Det kommer se konstigt ut när inte allt Lego ligger där men det kommer också bli möjligt att damma av det.

I morgon kommer jag börja med att lära mig spela keyboard. Jag tog ju paus från den för jag hade annat att ordna men det är fixat nu. Jag har funderat så mycket på vilka låtar jag vill göra och nu känner jag att jag måste börja göra dem. Återstår att se hur det går.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.