2 comments on “Mer om lägenhet

  1. Hej! Läste vad du skrev om IP telefoni. Jag är också kund hos Bahnhof och skulle vilja utnyttja deras iptelefontjänst men tycker att 600 spänn är alldeles för mycket för lådan. Har du testat den telefonendu skrev om? Fungerar den och så eller måste man göra någon fortmatering först? Finns det några andra allternativ tror du?

    M.v.h Åsa
    asa_warn87@hotmail.com

  2. Jag har ännu inte ens köpt telefonen ifråga och skulle jag göra det så skulle jag få vänta tills efter flytten med ett ordentligt svar, men vad jag förstår så fyller basen till telefonen den funktion som en sip-box normalt gör.

    Vad man gör är att koppla telefonen till ett modem och sedan så ska det inte vara så mycket mer. Har läst instruktionsboken (finns på hemsidan) men inte så värst ingående. Den kan också ringa via det vanligt nätet. Jag har inget eget omdöme om telefonen men de jag hittat på nätet var positiva så det är säkert en bra telefon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.