Jag har fått en lägenhet

Igår var jag på vad som skulle visa sig bli min sista visning. När jag i dag loggade in på hemsidan så såg jag att jag fått lägenheten men då jag inte visste hur jag skulle göra då så fick jag vänta på mejlet. Det kom kl 12 och sa att jag skulle kontakta dem för tid för kontraktskrivning. Kul att de jag ska ha tag i slutar kl12. Det blir till att ringa i morgon.

I vilket fall som helst så blev det en 2,5:a på vårvinden. Den är på 77,5 kvadratmeter. Det är stort för en person men känns ändå litet med tanke på vad jag vill ha plats med. Jag skriver mer någon annan dag.

4 Comments

 1. climboholic

  Grattis till lägenheten! 77,5 kvadrat är helt perfekt för en person! Hyran bli ju lite måttligare än en 150 m2 lägenhet. Kolla IKEA, dom har massor med smarta lösningar för trångbodda, (stockholmare som bor i 20 kvadrats skokartonger) som man kan använda i sin nya lägenhet. Om det finns ett förråd till lägenheten så kan du ju stoppa in massor där! Jag hade som system att det jag inte tog i på ett år åkte in i förrådet, men då brukade jag bära tillbaka andra saker som jag inte plockat med på länge så det var konstant fullt ändå i lägenheten!

  Jo jag ska börja flyga inomhusflyg faktiskt. Men jag har beställt en kärra i EPP som är lite hållbarare än depron. Tror inte depron är aktuellt för mig, åtminstånde inte på ett tag framöver. Jag blir bara frustrerad av att det går sönder hela tiden. Så en mystiq är ett lite för dyrt och exklusivt engångsplan för mig 😉

  Dock tänker jag nog bygga en sån där combat vinge i depron, den är ju lite enklare uppbyggd.

  Reply
 2. Tommy Eriksson

  Jo combatvingar ska det vara, inga jävla sidroder som krånglar. Vad heter planet du beställt?

  Lägeheten har ett förråd. Jag ville planera mer ordentligt igår men får göra det idag istället. Nu har en del av den där förbannade tröttheten släppt. Som synes så var jag trött igår.

  Gällande möblering så blir det i första hand att kolla vad som ska vara kvar och vad som kan slängas. Ska skriva mer om det senare.

  Reply
 3. Johnny Scharonne

  Grattis till lägenheten! Jag skulle också behöva en större lägenhet för alla mina prylar, men jag har inte råd med högre hyra.

  Reply
 4. Tommy Eriksson

  Tackar. Så just att jag lovade att skriva mer om min städning. Bäst att göra det nu.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.