4 comments on “Jag har fått en lägenhet

  1. Grattis till lägenheten! 77,5 kvadrat är helt perfekt för en person! Hyran bli ju lite måttligare än en 150 m2 lägenhet. Kolla IKEA, dom har massor med smarta lösningar för trångbodda, (stockholmare som bor i 20 kvadrats skokartonger) som man kan använda i sin nya lägenhet. Om det finns ett förråd till lägenheten så kan du ju stoppa in massor där! Jag hade som system att det jag inte tog i på ett år åkte in i förrådet, men då brukade jag bära tillbaka andra saker som jag inte plockat med på länge så det var konstant fullt ändå i lägenheten!

    Jo jag ska börja flyga inomhusflyg faktiskt. Men jag har beställt en kärra i EPP som är lite hållbarare än depron. Tror inte depron är aktuellt för mig, åtminstånde inte på ett tag framöver. Jag blir bara frustrerad av att det går sönder hela tiden. Så en mystiq är ett lite för dyrt och exklusivt engångsplan för mig 😉

    Dock tänker jag nog bygga en sån där combat vinge i depron, den är ju lite enklare uppbyggd.

  2. Jo combatvingar ska det vara, inga jävla sidroder som krånglar. Vad heter planet du beställt?

    Lägeheten har ett förråd. Jag ville planera mer ordentligt igår men får göra det idag istället. Nu har en del av den där förbannade tröttheten släppt. Som synes så var jag trött igår.

    Gällande möblering så blir det i första hand att kolla vad som ska vara kvar och vad som kan slängas. Ska skriva mer om det senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.