4 comments on “Fy fan för magsjuka

 1. Krya på dig!

  Jag hade magkatarr en vecka innan jul. Var konstant superhungrig men kunde inte äta nåt alls och då en olycka sällan kommer ensam så fick jag influensa vecka efter nyår.. är inte frisk riktigt ännu.

 2. Det låter då inte trevligt. Själv börjar jag må bättre. I dag så var det inte lika löst i natt när jag vaknade och rätt så bra just efter frukost. Tyvärr så försvann aptiten mitt i andra mackan men jag fick ner den till slut. Återstår att se hur det går med maten.

  Förresten så insåg jag idag att jag tydligen tappat en skruvmejsel i arenan. Borde ringa någon men känner inte för det. Ska till JK på måndag för att köpa depron till deltan och då så ska jag väl prata med någon om det. ag skulle fråga dig om du är sugen på att köpa mystic:en men jag vet att du inte flyger inomhus så det är ingen idé.

  Krya på dig med.

 3. Krya på dig!
  Jag hoppas du hittar en annan lägenhet du vill ha. Jag tycker KBAB borde ha förståelse för att du inte tjänat så mycket för två år sen. Vet de om att du har Aspergers syndrom? Jag har precis fått min diagnos – jag vet inte vilka rättigheter man har. Vad gör LSS-stödet för nytta?

 4. Hej johnny. Kom just på att jag glömt svara på ditt mejl. Kan väl snabbt säga att du verkar tycka som mig.

  Gällande lägenhet se mitt nästa inlägg som jag snart ska skriva.

  Jag tror inte att LSS kan hjälpa så mycket som man tror, det beror helt på hur självständig man är. Orkar inte gå in på det mer just nu men jag har fått uppfattningen att kan man göra för mycket så ja jag vet inte. Får återkomma i ärendet. Kolla på forumet.

  Jag tror inte KBAB vet om min asperger om de inte varit inne på bloggen. Fast de vet ju förstås var jag jobbar. Då kan man säga att de gör det, men jag har aldrig pratat om det.

  De borde inte bry sig om min inkomst för den tiden men det är den som syns vid en kreditupplysning, inte vad jag tjänat sen oktober förra året. Men läget har förbättrats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.