Dårfestivalen är igång

Då var det så dags för dårfestivalen, eller Schlagerfestivalen som den normalt kallas. Jag minns att folk sa att hade vi skickat after dark så hade vi fått kvala vilket stämmer fullständigt. Enligt vad fotona i aftonbladet visar visar så hade after dark smält in ordentligt så det är tur att the ark inte är för lika de andra. 🙂 Tror jag. Har inte sett inför så jag vet inget om musiken.

Kanske borde jag sjukskriva mig imorgon. Då det lär bli sent så bloggar jag nu istället för sen. Om omdömena som markus larsson delat ut är rätt så lär jag behöva en hel del terapi efteråt. Vet inte varför jag ska se på det hela när jag inte är så intresserad men när det nu är så många knasbollar så vill jag veta hur de låter om folk kommer tala om det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.