Comhems bredband fungerar bra

Något som jag läste när jag sökte efter vad andra tycker om bredband från comhem är en kommentar på något forum jag inte kommer ihåg som sa just att de som gillar en viss leverantör säger väldigt sällan det, medan många som har problem sprider sina tankar på nätet. Comhem har fått många klagomål och de flesta har säkert varit förtjänade, men det är värt att påpeka att alla har inte problem med deras tjänster.

Jag har  surfat flera månader med comhem men  har inte märkt några problem. Det krånglade i början för jag fick för mig att det går att logga in på comhems modem men det verkar det inte göra. Jag har också satt en router innan modemet och den funkar fint.

På sistone så har jag däremot börjat fundera över om jag tog rätt abonnemang. Jag tog det som heter 50+ för att få så snabbt som möjligt, men då trodde jag fortfarande att FRA-lagen skulle stoppas. När den gick igenom 1 December så började jag använda VPN oftare, men då får jag inte alls ut all bandbredd jag borde få. Jag vet att jag är bunden i 18 månader men jag funderar ändå på om det går att göra om abonnemanget till ett långsammare. Men med allt jag hört om Comhem så är jag rädd att hastigheten sänks utan att fakturan gör det, och det vore väldigt otrevligt. Men samtidigt så betalar jag för något som jag inte kan utnyttja.

Det här inlägget har legat som ett utkast i flera månader, procratination at its finest, men nu så kände jag att jag borde skriva färdigt det.

Förresten gällande IPREDATOR så dog den flera gånger igår vilket jag inte alltid märkte och ett tag när jag kollade så att min ipadress var korrekt så låg den plötsligt i Stockholm trots att den tidigare funnits i Lund. Mysko. Jepp den är där nu med ser jag. Men hastigheten har gått upp. Tidigare fick jag vare glad om den kom upp i 10 Mb, igår när jag testade så kom den upp i 20 Mb. Men det lär väl ändras. Det var vid tre-tiden på eftermiddagen. Men jag har inte råd att byta till en bra utländsk leverantör just nu så jag håller mig kvar här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.