Drivkraft

Drivkraft – förmågan att engagera sig ordentligt i något, är något jag saknar vid tillfället. Det engagemang jag kan uppbringa går i vågor med stora skillnader mellan toppar och dalar. Dalarna har dessutom en tendens att vara betydligt längre än topparna som är just korta toppar.

De som träffar mig lär inte ha insett detta då jag brukar befinna mig på en topp när jag träffar andra. Detta ska inte ses som att jag borde träffa mer människor då jag också blir trött av mycket av detta och behöver vila mig. Men även om jag kan få många bra idéer på topparna så ska de sen realiseras och det brukar ske när jag har en del. Min blogg är precis som min lägenhet fylld av referenser till saker som borde göras men som inte blivit gjorda. Det som oftast sker är att jag inte har tid eller möjligt att  göra något vid ett visst tillfälle och senare så känner jag inte för det även om det är viktigt att det blir gjort.

Det här är väldigt jobbigt för mig då jag verkligen vill vara engagerad i saker men också att det inte bara påbörjas utan också att det blir gjort. Jag har varit i kontakt med vuxenhab i Kristinehamn. Det var för ungefär 2 veckor sen men då skulle de försöka få min journal skickad från Karlskoga. Sen dess har jag inte hört något. Jag hade hoppats komma igång med detta före jul men nu vete tusen om det hinns. Jag pratade just med en vän och han sa att jag inte borde vänta mig något förrän slutet av januari. Då blir det att vänta.

Mycket av mina nuvarande problem är just att  jag vet att min aktivitetsersättning tar slut i mars nästa år och tidigare så har försäkringskassan inte varit särskilt pigga på att någon ska få någon ersättning om man nu inte är dödligt sjuk typ. Men enligt den vännen så har lagarna kring detta ändrats under året så chansen finns att jag får en förlängning. Men mest av allt vill jag ha ett ordentligt jobb. Men som jag skrev tidigare så behöver det vara anpassat för att jag ska klara av det. Det är bara att hoppas att något dyker upp till slut.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.