Bulldozern är här

Idag så fick jag då min efterlängtade bulldozer. Jag har inte hunnit bygga den än då det tog längre tid än jag trodde att bygga pariserhjulet men i morgon så ska jag köra igång. Först ska jag nog göra klart modell 856 som jag började bygga i morse. Detta för att när jag får lust ska kunna göra en jämförelse mellan de 2. Men det blir senare.

På torsdag är det så dags att träffa läkaren. Hoppas han kan hjälpa mig för i nuläget kommer jag inte klara av att arbeta mer när jag knappt klarar av den tid jag har.  I morgon kommer till en början iaf att kännas speciell men när att det nya är upptäckt så kommer det vanliga komma tillbaka igen. Det har nu gått en vecka sen jag förde över pengar till paypal men fortfarande syns inget. Var fan är mina pengar?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.