4 comments on “Bulldozern klar

 1. *Avis*

  Skulle också vilja lägga vantarna på den där Bulldozern. Men tyvärr kostar den lite mer än vad jag har råd att inhandla just nu. Sen har jag en hel drös med andra set att köpa som är lite mer aktuella som ”parts-pack”.

  Så det lär nog inte bli någon Bulldozer för min del. 🙁

 2. Den är värd att vänta på, samtidigt så ska man inte köpa den bara för RC-delarna om man inte är säker på om man får någon användning för dem.

  För egen del så vet jag att den kommer bli ett styrketest för att se vad min mech klarar av. Efter det får vi se om jag orkar riva den, något jag tvivlar när det tog så lång tid att bygga.

 3. Sant. Den är ju dessutom rykande färsk så man hinner ju spara ihop lite slantar till ett inköp.

  Om de inte hinner släppa andra ”måste-ha” set innan förstås… 😉

  Brukar själv ha lätt att riva ett set när det innehåller en bit som jag verkligen behöver och har ”slut” av. Istället för att ”bricklinka” efter nya. Tyvärr är detta ett öde som möter många av mina påbörjade arbeten.

 4. Har nyligen försökt mig på att beställa via bricklink men som du kanske sett så gick det inget vidare då banken krånglade till det. Har kontaktat banken och väntar på svar.

  Att riva ett set för att det innehåller delar jag behöver är inte så vanligt då mina nya set vanligen inte lever mer än en dag efter bygget, däremot brukar jag inte riva mina projekt då jag oftast bara gör ett i taget.

  Bäst för ekonomin är ju att använda bricklink men efter det här så vete tusan om jag vågar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.