Bulldozern är beställd

Jag kände idag att jag orkar inte vänta längre på bulldozern så jag beställde den. Eftersom jag sällan gör beställningar så tog jag med ett pariserhjul då det lär se tufft ut på min hylla. Måste ha något nytt nu när helikoptern är isärplockad.

Gällande bygget så håller jag som bäst på att skapa det nya hjulfästet. Jag har ännu inte kunnat betala de saker jag beställde från bricklink då pengarna inte kommit in på mitt paypal konto än. Gör det inte det snart typ imorrn så lär säljaren troligen stänga ordern och ge mig dåligt omdöme då man har en vecka från fakturadatum på sig att betala. Nästa gång jag beställer något från bricklink så ska jag se till att ha pengar på paypal så jag slipper vänta så här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.