2 comments on “What’s the point

  1. Själv jobbar jag för tillfället, hoppas kunna njuta av en stadig inkomst i ett par månader iaf innan skiten går lös på allvar, men jag är redan mer eller mindre mentalt förberedd ”acceptansfasen” så jag orkar knappt bry mig längre, följer världsekonomin med blandat intresse o förberedder för tiden när det är dags att kavla upp ärmarna på allvar.

    Hoppas själv att skiten bara kan ta o crasha nån gång så man kan börja jobba sig upp från botten ist för ner från ”toppen”.

  2. En stadig högre inkomst vore inte helt fel. Säga vad man vill om fysiska förberedelser men jag tror att det mentala är viktigast. Ibland känner jag mig som Sarah connor från Terminator, med den skillnaden att jag inte orkar berätta för andra vad jag vet. Jag har inte orken helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.