Vilken pisshelg det har varit

Det här har varit en riktig jävla pisshelg och jag har inte fått något gjort av det jag tänkte. Lördagen började med att jag skulle organisera filer i datorn och sen blev det en del lyssnande på musik fram till lunch. Efter lunch skulle jag kolla på lite tvserier samt några dvd-filmer jag hyrt och sen börja spela tänkte jag. Men som vanligt gick tiden och hela lördagen gick åt.

Söndagen var ännu värre för då skulle jag mot min vilja medverka vid min systersons konfirmation. Jag som avskyr religösa tillställningar. Så då fick man sitta där och lyssna på massa religöst dravel medan en massa ungar skrek omkring en. Varför ordnade inte föräldrarna barnvakt. Senare så skulle vi hem till syrran för lite mat trodde jag. Men som typiskt NTV:are så skulle det dras ut på det hela så det blev mat och efter mycket om och men fika. Mellan det satt jag och kollade på OS trots att jag avskyr sport ungefär lika mycket som jag avskyr religion, men jag orkade inte sitta bland de andra.

Jag kom till morsan något före halvelva och var inte hemma igen förrän omkring halvsex. Då hade hela dagen gått åt. Direkt jag kom hem skickade jag igång wow som inte heller gick så bra. Blev inkallad till Zulfarak men de som ville ha mig där, för att åkalla gazrilla, hade redan dödat velratha, så de 2 uppdragen som är knutna dit kunde jag inte göra. Sen var det divanomatic rod som vi började göra uppdraget men plötsligt stack högnivåspelaren för att snart därefter komma tillbaka med 2 troll i släptåg. Vi red iväg till en annan del av instansen men efter jag sagt att jag ville då tag på rod:en så red vi tillbaka bara för att märka att den vi skulle ta den från hade försvunnit. Då sticker han tillbaka till Gad. och jag blev så arg så jag gick ur gruppen och väntade tills jag blev teleporterad dit. Nu har jag kört den instansen 3 gånger utan att få alla uppdrag gjorda och ändå känns det som att jag vill försöka en gång till. Synd att jag inte kan köra solo.

Och sen idag som börjat med ett trist väder och direkt jag kom till jobbet kom jag på att jag glömt cd-skivan med musik som jag gillar att lyssna på för att koppla av. Telefonerna är paj och jag fick köra en ipkonfig för att få igång internet. Och det är ändå bara förmiddagen. Resten av dagen lär inte bli bättre.

Efterlunchuppdatering

Telefonerna kom igång omkring halvelva, en liten stund, sen dök de och även internet och så är det nu klockan ett också. Det blir inget jobbande för mig inte. Nog för att jag brukar skriva blogginlägg när jag jobbar och sen mejla dem till mig själv istället för att posta dem direkt, men i det här fallet går inget av det och jag kommer fortsätta skriva om statusen på internet innan jag slutar. Nu har jag i alla fall cd-skivan med mig.

Ännu en uppdatering
Vissa har haft internet efter att vi kopplat bort telefonerna (något om för få ipadresser), men inte jag. Fick just veta av coachen som vet ungefär lika mycket som carl lamm att internet kan komma om 5 minuter eller 5 minuter efter jag slutat men ändå måste jag sitta här. Fan hade jag veta det här hade jag brännt om skivan på lunchen, jag har inte tillräckligt med musik.

Och om någon missat tidigare inlägg så kan jag nämna att carl lamm är inkompetenta idioter som inte kan någonting. I lördags hade coachen varit här och arbetat och då fungerade internet. En av konsulterna var här igår och då fanns inte internet. Även om LiR har en hel del it-kunniga personer i sin personal (som undertecknad) så är det ingen idé att hjälpa till. Det ingår inte i vårt arbeta utan CL är de som fått betalt för att se till så vi inte kan arbeta. Något de gjort bra. Notera ironi. Nu väntar vi bara på att de ska göra tvärtom sina ordinarie rutiner men det verkar lättare sagt än gjort.

Ok internet är i gång, får se hur länge. Men det tog till klockan 14.00. Mycket dåligt.
Uppdatering

Ok klockan är halvfem, internet har funkat som det ska och inte långt efter jag skrev den förra uppdateringen så fick jag telefonen inkopplad, har inte provat om den fungerar. Att det ska vara så förbannat svårt att få fram switchar eller vad det nu är som inte fungerar. Återstår att se hur länge det fortsätter fungera. Men vi ska få någon server inkopplad, den skulle ha kommit idag, men frågan är om man vågar göra något med nätet eller om det kommer krasha några timmar igen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.