Om namnet på bloggen

Via josh ser jag att Deep.ed vill att man berättar om namnet på bloggen och sitt nick om något. De som sett min hemsida vet att jag har asperger så därför handlar bloggen en hel del om det (förr i alla fall) och namnet skulle anknyta till det så då valde jag det engelska ordet aspie kombinerat med bloggen. Jag skriver under mitt riktiga namn då något annat vore dumt med tanke på hemsideadressen. Visserligen funderade jag på att flytta bloggen till aspiebloggen.se men det skulle förstöra min google-ranking och förmodligen krångla så det får vara.

Gällande undertiteln så hade jag först något som gick i stil med ”En blogg om asperger och en hel del annat”. Kommer inte ihåg. Sen efter jag blev medlem i Piratpartiet så blev det ”En blogg om asperger och mitt liv som piratpartist”, eller något sådant. Efter att ha sett falkvinges briljanta korta ”Piratliv och privatliv” så ändrade jag det till det nuvarande ”Aspieratism” som är en blandning av aspie och piratism för att koppla till att jag är pirat. Ska kanske ta och skriva om mina wow-nick också fast det har jag tydligen redan gjort.

2 Comments

 1. Vic

  Aspieratism 😛 Coolt ord ju ^^

  Vics senaste blogginlägg..Sagan om Ringen med Sandra (23:38)

  Reply
 2. Tommy Eriksson

  Tack 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.