Uppdatering om Dawn of war

Förhandlingarna med imperial guard slutade med att de fega stackarna sprängde sin bas. Nåväl de dog iaf. Sen så gick jag vidare till någonting på plains och där hann jag inte klart med alla obelisker för jag råkade hitta fiendebasen och sen så var den banan klar. Härnäst tänkte jag ta mig en pavonis men det får bli imorgon. Efter det tror jag att jag tar ett snack med orkerna. Har inte mött några sådana tidigare. Jag börjar få till en bra strategi i spelet men det är inte helt lätt beroende på var relics (kommer inte på det svenska namnet) är. Får jag bara igång monolithen så brukar det ordna sig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.