4 comments on “Nya bilens bensinförbrukning

  1. Om du har möjlighet så skaffa motorvärmare! Det sparar väldigt mycket bensin! Du sparar mer i bensinpengar än vad värmaren drar i el. Om du kopplar på den nån timme innan du skall åka dvs. Dessutom så blir det varmt i kupen fortare! Det går ju att lyxa med kupevärmare men jag tycker inte den extra strömkostnaden är riktigt försvarbar!

    En sak jag INTE gillar med att köra bil på vintern är att ratten är kall. Gillar inte att köra med handskar och en rattmuff tycker jag blir för tjockt att hålla i!

  2. Motorvärmare finns och kupevärmare har jag också skaffat mig. Då slipper man stå och skrapa rutorna. Har hittills haft dem på 30 minuter vilket fungerat bra alla dagar utom i fredags när det var kallare.

    Håller med om, ratten. Har inte provat handskar eller vantar men rattmuffen känns som att den glider ibland så det är svårt att styra så precist som jag vill. Dessutom blir ratten tjockare och det är inte heller roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.