Temaändringar nästan klara

Så nu är bytet av tema till K2 så gott som klart. Det enda som är kvar är att få tag på en svensk översättning och att redigera texten i headerbilden så den sitter där den ska. En himla massa css-pill bara för en fil.

Till skillnad från det andra temat så behövde jag inte ändra i själva temat. I det förra fick jag ändra i sidebar.php men i det här så sköts allt via widgets. Skitsmidigt att bara klistra in koden i en ruta och sen komma ihåg att dölja rubriken. Sen kan man också flytta saker uppåt och neråt utan att ändra i koden. Fast så måste man ju komma på i vilken följd man vill ha delarna och det tog en stund.

I det stora hela så känns det som att jag fått en ny blogg. Hemsidan har också fått en del förändringar. Texten på sidan om Left is Right har ändrats och sidan kör nu på XHTML-kod. Den ändringen gjorde jag före jul men hade ingen lust att ladda upp filerna. Det skulle jag göra sen och sen så gick tiden. Bilden om validering har ingen länkkod för använder man den hittas en massa fel i koden. Detta sker för att hemsidan kör PHP och valideraren är ju för HTML. Den som vill kolla kan ladda hem valfri sida sen ladda upp den till HTML-valideraren och se om den validerar. Det borde den göra.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.