Nu är jag snart Guldpirat

Som titeln säger så har jag beslutat mig för att bli Guldpirat. Nu kommer det dröja tills slutet av månaden innan betalningen går igenom men jag kommer börja ändra hemsidan och bloggen redan nu.

I övrigt har jag nog satsat lite för mycket på annat än det viktiga. Det viktiga i det här fallet är möblering av lägenheten. Jag fattar inte var all tid tar vägen bara man sätter sig vid datorn en liten stund för att göra något. I kväll tänker jag verkligen plocka lite men hittills har jag fastnat vid datorn.

Anledningen för mitt datoranvändande idag är för jag blivit intresserad av något som definitivt kommer ta mycket tid. Jag har nu beställt Burning chrusade då jag fått ett starterbjudande från en vän för det vanliga spelet. Jag gjorde beställningen från webhallen och jag ville kolla om det fanns något annat intressant där och det tog en stund. Men först så tänker jag fixa lite mer i lägenheten.

Gällande match så är jag osäker på hur mycket tid jag kommer orka lägga ner på det. Känns som att jag borde göra annat än att vara aktiv där men ändå känns det också som att jag borde prenumerera för att få ökad kontakt, men det är ytterligare en kostnad.  Mest av allt skulle jag vilja slippa sova så jag hade mer tid för allt jag vill göra, alternativt vara ledig från jobbet.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.