2 comments on “Tankar om flytt

 1. Hello igen 🙂

  Jag bor i en bostadsrätt och payar 4100kr i månaden. Alltså har jag ganska hög hyra för en 3:a tycker jag. Man kan ju hitta hyreslägenheter som är billigare..Vet ju inte vart du har kollat 🙂

  Det positiva med hus är väl att man betalar ungefär samma kostnad varje månad, men när man har hus så betalar man ju till sig istället för till föreningen som äger fastigheten som äger bostadsrätten.
  Banklån borde du ju kunna få eftersom du har jobb =)

  Comhem tycker jag är bra, dom har bra pris på bredband och det finns billiga alternativ till hemtelefonen också. Jag har haft det i…iallafall 1 år nu och det har aldrig varit några problem.
  Ang. tv-licensen så är det ju bara att vägra öppna dörren när dom ringer på 😉

 2. Hej.

  Jag har mest kollat inom stadsdelen Strand i Kristinehamn men också lite på andra kvarter och Strand är inte dyrast om man ser till kostnad per kvadratmeter.

  Hus betalar man förvisso till sig själv men mest som ränta till banken om jag fattat det hela rätt. Hyresrätter är dyrare i månaden men då slipper man en massa ansvar, till exempel om spisen går sönder. Banklån kan jag inte få då de ser vad jag tjänade förra året, inte detta. Även efter deklarationen är det inte säkert att jag får något då jag bara haft jobb en kortare tid. Dessutom så kanske huspriserna sjunker rejält och då är det trist att ha tagit lånet nu.

  Comhem blir det för TV då jag inte direkt har så mycket val, men gällande bredband så funderar jag på bahnhof. De verkar bra och dessutom billigare än comhem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.