Startproblem kanske lösta

Jag har väntat på ett svar angående mitt problem jag beskrev igår men till slut så tänkte jag försöka hitta svaret själv. Jag kollade lite på short-media.com då det är ett bra forum som jag är medlem i och ganska snart så hittade jag vad som verkar vara en lösning på mitt problem.

När jag startade från rätt partition så klagade datorn över hal.dll och den här artikeln nämner också den och ger lösningar på hur det ska fixas. Då det är sent nu så blir det imorgon som jag får tid över och känner jag min dator rätt så blir det tyvärr nog att vänta tills jag kommer hem. Har nog inte tid annan jobbet.

När det blir klart så ska jag formatera om den partitionen och ha den som filarkiv. Den partition som ubuntu ligger på är för liten. Det är inte mycket plats kvar.

Gällande jobbet så gjorde jag ECDL word adv testet men misslyckades . Varför kan jag adrig lyckas på första försöket. Senare så gjorde jag om Excel och det lyckades. Efter det så gjorde jag ECDL security som inte alls var så svårt, om man har mycket datorvana vill säga. Har inte ens läst den kursen. 🙂 På onsdag så kör jag word igen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.