Sortering är inte kul

Jag hade tänkt att fortsätta på det jag skrev igår men tiden sprang iväg när jag väl kom ner så det får jag ta en annan dag. Större delen av kvällen ägnades åt att sortera LEGO-bitar som inte längre behövs till mechen, och ändå är det bara från de andra sortens ben, jag har inte rivit de ben jag ska använda. I vilket fall som helst så kom jag till slut igenom högen med bitar.

Då jag kommer behöva fler delar för att fjärrstyra LEGO-modeller så kommer jag skaffa en till bulldozer när jag får råd. Har lagt ut ett antal RC-delar till försäljning hos JK-hobby men det kan dröja innan jag hör något. Kanske borde jag annonsera istället men det är krångligt. Gällande LEGO så kom jag fram till ett Monster Dino innehåller få delar jag inte har av de mer vanliga men en himla massa speciella delar som bara kommer hamna i någon låd, medan bulldozern innehåller få sådana delar men många vanliga. Dessutom vill jag ha 2 mottagare till.

Kan bara snabbt tillägga att försäkringskassan ibland kan göra de konstigaste beslut. Hur annars kan man tolka det när de vill tvinga en blind förståndshandikappad kvinna med autism att söka jobb som går att läsa om i barracubers blogg. Känner mig lyckligt lottad att jag hela tiden velat tillbaka till arbete och därför inte råkat ut för detta.

2 Comments

  1. Johan

    Näää sortera är inte kul! Har själv en hel ”lösgodislåda” att sortera. Men det har inte blivit av. Men det är ju nödvändigt om man vill hitta bitarna igen när man behöver dem…

    Reply
  2. Tommy Eriksson

    Vad kul det är att tänka på att jag har en Motion Power att sortera, planerar en till bulldozer samt har en sen tidigare som till slut kommer rivas. Full med en massa bley och så. INTE. Men tyvärr måste det göras.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.