4 comments on “07-09-12

 1. Du behöver väl egentligen inte totalt ge upp modellflyget! Du kan ju lägga det åt sidan en månad eller kanske nåt år. Jag gjorde ett uppehåll på 2 månader i sommar och det var ganska skönt!

  Ett litet tips om du vill få fason på fläktplanet är att ta med det till en kväll i bygglokalen så får du goda ideer och tips på hur du kan göra. Rudolf Ross brukar ju vara där samt Torbjörn Östin! Linflygare har mycket smarta lösningar på saker och ting!

  40K är rätt så kul! Jag spelade det lite förr men tyckte det var så tråkigt att måla figurer, men själva taktiken bakom spelet är intressant! Tips är att kolla blocket eller tradera efter begagnade figurer. Har du tur är dom redan målade!

 2. Jag har borträknat flygningen för några veckor sedan i stort sett lagt planen på hyllan så så mycket mer går knappast att lägga åt sidan. Men nu börjar det bli dags att bli aktiv igen då inomhus är en månad bort. Om bara JK kunde få hem det där depronsnabblimmet jag vill ha men tyvärr så krångar de där jäkla air-media.

  Fläktplanet kommer jag nog göra klart själv, det är inte alls mycket kvar, mest bara att dra kablarna från motorerna in i planet och fästa acken och så.

  Kollade just på blocket efter 40K och hittade inget som kändes rätt. Arméerna var antingen konstigt sammansatta eller otydligt visade.

  Jag tror att det här är din andra post på min blogg, den förra fastnade i spamfiltret. 🙂

 3. Trycker väl in en tredje kommentar då innan det är dags att gå och lägga sig!
  Airmedia är helt sanslöst! köper noll och ingenting därifrån längre! Synd bara att dom faktiskt har en del grejer som ingen annan har!

  Ove på airmedia borde sköta sitt företag istället för att hålla på och bråka om olika förbund på internet, det verkar han ha oändligt mycket tid till!

 4. Jo jag fattar inte heller vad de (han) håller på med. Har inte varit med i forumet på länge men minns att han ville skapa någon slags ersättare för Svenskt modellflygförbund men jag tycker nog att han i första hand borde satsa på sin butik.

  Ska börja leta lim på andra ställen då jag inte vill köra med uhu-por. IAF inte till cockpiten på min mystic.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.