Så jävla trött på idiotiska bilister

Nu orkar jag snart inte med att pendla längre. Alltid är det några idioter som inte borde ha körkort som gör något riktigt dumt lagbrott.

Igår så började dagen bra annat än de vanliga bilarna som ligger och trycker en i baken samt ett misslyckat omkörningsförsök jag gjorde. Skulle köra om en sopbil men fick slut på omkörningssträcka. Lösningen blev till att bromsa hårt. Dumt men det gick bra.

Betydligt värre var det på hemvägen. Ännu en gång kom en buss från värnerbuss och körde förbi mig. Jag kollade bakåt som jag gör ibland och såg lastbilen som låg där men så fick jag se något grått bredvid den. Det var bussen som körde om lastbilen som körde i 90 och fortsatte förbi mig.

Något senare i en backe så drog sig lastbilen som legat nära mig sig undan och blev omkörd av en buss från wärmlandstrafik. Den låg sedan och tryckte i baken på mig trots att jag höll 90. Den här gången sket jag i böter och gasade på till över 100 så jag åtminstone inte hade den idioten nära mig. När sedan en omkörningssträcka dök up la jag mig i vänsterfilen och lät båda tokarna köra om mig.

Jag orkar inte med det här mycket längre men jag har inga trevliga alternativ. Ett alternativ är att ta bussen men då de bevisligen kör som idioter så är inte det så lockande. Det andra är att flytta till kristinehamn men det faller på brist på pengar.Samåktning är inte heller ett alternativ då jag inte känner någon som skulle kunna skjutsa mig.

Så det blir till att fortsätta som nu och hoppas att inget händer. Kan inte påstå att jag längtar till vintern.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.