Dags att få något gjort

Jag band upp mig för en månad sen med att se serien babylon 5, men nu när den är slut så är det dags att gå vidare. Jag har mycket som ligger och kräver min uppmärksamhet och så orkar jag inte ha det. Nu är det bara att verkligen få det gjort också vilket är den svåra delen. Även om jag har fler teveserier att se på så tänker jag inte bara ägna mig åt dem för jag måste göra det andra.

En sån sak är musik. Keyboarden kommer inte direkt falla sönder av överutnyttjande någon gång snart. Jag har haft många tankar om den musik jag vill göra men det har inte blivit mer. Mest är det väl för jag funderar över hur jag ska göra. Jag vill gärna att noterna sparas men det ända sättet jag vet för det är modplug tracker och den fungerar inte som den ska under linux. Mer specifikt så fungerer inte VST så keyboarden får ingen kontakt med den. Jag inser nu att jag skrivit om detta tidigare så det är ingen idé att upprepa sig. Undrar vilka andra bra sequensers det finns.

Det andra som blivit liggande bokstavligen är mina modellflygplan. Visst 2 av dem är till för inomhus men ändå. Sen det som ska få sina vingar glasade, inköpt för ett år sen. Suck.

Vad mer? Säkert något. Jag börjar bli sugen på Lego igen men det kan jag inte gå tillbaka till innan det andra är slutfört. Idag ska jag se på några filmer jag hyrde hos lovefilm så idag blir inget gjort. Men i morgon ska det förhoppningsvis bli mycket gjort.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.