3 comments on “Och så pajade hörlurarna också

  1. Tyvärr inte. Gillar inte den typen.

    Det blev ett par Sennheiser HDE201 istället då de jag skulle ha inte fanns i lager. Ljudet är hyfsat även om kvaliteten i övrigt känns lite plastig.

  2. Jag har lämnat tillbaka hörlurarna. Visst ljudet var sådär men de kändes lite väl plastiga. Jag märkte att det gick att binda ett snöre mellan bygeln till vänster bågen och på så sätt hålla den på plats.

    Ljudet i de nya hade inte mycket till bas, något jag först tänkte strunta i. Men sen så lyssnade jag lite till på de gamla och kom fram till att skillnaden är för stor. Jag kommer inte köpa nya än då det troligen måste till dyra hörlurar för att det ska låta bra och det vill jag inte skaffa just nu.

    Gällande in-ear lurar kom jag på att det finns ju Koss spark plug, http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=32727. Jag vet inte hur bra de är men jag vet att Koss är ett bra märke. Alla som provat ett par Koss Porta Pro vet just hur fantastiska de är. Jag har ett på till min MP3-spelare men hemma vill jag ha heltäckande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.