Ica-bankens dubbla budskap, snart billös

Idag fick jag 2 brev från Ica-banken. Det ena sa att min ansökan om kontokredit hade blivit avslagen. Det var väntat även om jag hade önskat att det inte blivit så. Det andra brevet talade om att de nu har lån till passa på ränta och att jag är välkommen att söka ett sånt!! Jag menar hallå hur ska de ha det? Först avslår de en låneansökan och en ansökan om kredit. Men sen skickar de ett separat brev som handlar om ett lån, samma man kan läsa om på hemsidan. Jag blir så trött på sånt där.

I morgon kommer jag troligen besöka varenda bilhandlare i Kristinehamn. Nu när varken jag eller morsan får några lån så är det dags att sälja bilen. Återstår att se hur många jag måste besöka innan jag får ett pris jag gillar. Förhoppningsvis får jag ett bra så att jag slipper lägga ut den på blocket.

Först ska jag plocka ur sånt som ska vara kvar. Sen ska jag dammsuga och göra rent bilen. När det är klart så ska jag åka och få vinterdäcken monterade och ta med mig sommardäcken därifrån istället för att lagra dem. Det blir en hektisk dag i morgon.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.