5 comments on “Ny bil ger dyrare försäkring

  1. Solid är superstora på företagsförsäkringar, speciellt för datagrejer! Tror dom började med det! Vi har haft SOLIDs hemförsäkring i många år, det funkade fint. Vi bytte till Folksam då vi fick bättre erbjudande på hemförsäkring och det var inga som helst problem att byta försäkringsbolag!

    Som sagt, Solid är ett stort bolag.. funkade för oss!

  2. Ok det var kul att veta. Jag kommer dock troligen gå på folksam då jag hittat en annan intressant bil, en corolla. Folksam samarbetar med toyota så det ger nog bäst fördelar tror jag.

  3. Sen blir det ju billigare ju fler försäkringar man har i samma bolag typ bil, mc, bostad, hund osv osv…
    Toyota är ett mycket bra bilval! kolla bara att den inte är alldeles för rostangripen under. En del japaner rostar innifrån och ut. Jag har haft lite olika, både toyota och mazda och varit mycket nöjd. motormässigt så har jag inte haft några problem.

  4. Tack för tipset. Jag har inga andra försäkringar men bor i en folksamförsäkrad villa och flyttar jag så kommer jag nog köra folksam där med just för rabattens skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.