Minister besökte Left is Right – Uppdaterad

Idag besökte socialförsäkringsministern Left is Right. Mycket mer än så kan jag inte säga då hon inte kom till min ände av korridoren, tidsbrist är skälet jag har hört, så jag vet inte vad som nämndes. Det lär stå i tidningarna för hon hade säkert tid att prata med pressen, sånt är ju viktigt.

Nu bryr jag mig inte så mycket om henne som så. Med all sannolikhet så använder hon det här mer för att marknadsföra sig själv mer än LiR, men ska man besöka ett företag så ska man se till att ha tid till att titta ordentligt, inte bara prata med pressen. Det kan hon göra från stockholm. Får se om Olofson har mer tid på sig.

Varför kan inte Falkvinge komma. Det är den enda politiker jag vill prata med. Istället får vi folk som bara vill visa att de minsann törs lämna det trygga regeringshuset och åka ut på landet. Jag är glad att LiR går bra ändå utan att behöva förlita sig på att regeringen ska hjälpa till. Det är mer än vad man kan säga om skivbolagen.

Uppdatering

Det märks att jag var trött igår. Det är Maud olofson som kommer senare under veckan, inte gudrun schyman. Jag har ändrat texten. Inte för att det är något att se fram emot. En sak jag däremot ser fram emot är det här.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.