Min första nykterhetkontroll

Idag råkade jag ut för min första nykterhetskontroll. Körkortet kontrollerades också men jag hade inget att oroa mig för. Men särskilt kul var det inte att behöva öppna fönstret när det regnade. Det ska bli kul att läsa tidningen och se hur många de tog. Det har sina fördelar att vara nykterist men det betyder inte att jag vill vara med om det här någon gång snart. Jag blir jämt nervös inför poliser och att dessförinnan kämpat under ett par mil mot möjlig vattenplaning gjorde inte saken bättre. Lyckligtvis ser det ut som att regnet ska hålla sig borta imorrn. Nu har jag åtminstone fått lära mig hur vindrutetorkarna på nya bilen fungerar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.