Midsommarträffen som hände utan mig

Idag anordnade modellflygklubben jag är med i en midsommarträff. Det hela går ut på att man samlas, flyger flygplan och fikar ihop. Det pågår under ett antal timmar. Jag visste inte vilken dag den var och fick reda på det först idag så jag hade inga plan klara att ta med mig, men dit åkte jag. Jag träffade lite folk och vantrivdes i det varma vädret och till slut kände jag att om nu inget riktigt speciellt ska hända, och jag har inga plan, vad har jag då här att göra, så jag åkte efter ungefär 30 minuter. Tills nästa träff i augusti ska jag vara bättre förberedd.  Då är det modellflygdagarna och det är stort.

I övrigt finns inget att rapportera. Jag lider fortfarande av kärleksblyghet, bilen rullar men inte mycket mer, jobbet är sisådär och folk kör som idioter. I morgon börjar säkert folk köra till de ställen de ska fira midsommar så risken finns att trafiken blir ännu värre.

I’m so lonely so lonely… Team america har sköna låttexter. 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.