Mera oro

Idag hade jag ännu inte fått något bostadbidrag så jag ringde till försäkringskassan. Svaret därifrån var att något beslut ännu inte är fattat men att jag kunder höra av mig nästa vecka.

Nu blir det ännu fler dagar med oro. Jag har redan oroat mig förra veckan över bilen som krånglade samt att sjukersättningen dröjde och kom in just i måndags. Jag vill kunna tänka framåt och inte oroa mig så mycket men det går inte nu. Nu lever jag en dag i taget och det är skitjobbigt.

Kom just på att jag inte har skrivit hur det gick med bilen. Förra måndagen så konstaterades efter lunch att fel delar hade kommit. På tisdagen så han någon idiot plocka isär bilen innan det märktes att fel delar kommit. Det blev bara för mig att sova över hos morsan tills i torsdags när bilen äntligen blev fixad.

Med allt krångel jag har haft med den där bilen det här året är det svårt att veta om jag ska skylla på verkstaden och dess leverantörer, eller att jag kan förstå var Stephen King fick inspirationen till boken Christine. Nu hoppas jag bara att bilskrället håller ihop resten av året.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.