Mer om bilen

Ett tag i morse så kändes allt bara så rätt. Jag har märkt att jag gärna vill flytta om mig och hålla på men det brukar sluta i att jag inte känner mig nöjd i någon ställning, fast sitter jag bara still och inte funderar för mycket så känns det rätt.

Idag var första gången jag hade bilen till jobbet och det gick väl an men av förståeliga skäl så kändes allt ovant. När jag kom hem och hade ätit och vilat så tog jag och plockade i de tillbehör som snöborste och annat som jag vill ha i bilen, jag orkade inte med det igår. Bilen drar på fint på de lägre varven samt när man gasar på rejält men där emellan händer inte så mycket. Det gör oftast inget men tappar man farten pga en backe så tar det en stund att få upp den igen. Lite skillnad från sigman mao.

Det får räcka för en stund för jag vet inte vad mer jag ska skriva. Idag tankade jag förresten så nästa gång jag tankar kan jag kolla bensinförbrukningen. Sigman brukade ligga mellan 1.01-1.1 L/mil så den här ska hamna rejält under det. Jag fyllde på spolarvätska och fick slut så det måste jag köpa mer. Jag vet bara hur mycket det gick åt förra vintern och då hade jag inget jobb att åka till.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.