2007-10-05

Idag har jag jobbar mycket med stridsvagnen och den är snart klar. Kvar är att få på maskingevären samt att klä den med plattor. Som den är nu så ser den ut som ett durkslag med öppna hål överallt men det kommer ändras så snart alla funktioner är på plats. Det är med flit den är ihålig för att hålla vikten nere. Jag har försökt få till en lutningsfunktion men vapnen hamnar för långt upp och ser mer ut som periskop så det kommer jag plocka bort.

Det enda skälet till varför jag ens fortsätter har med vapnen att göra, jag vill verkligen montera dem på ett fordon så att jag kan skriva om dem, även om det tar emot att behöva skriva. Mest av allt så vill jag sätta igång med ett väldigt efterlängtat projekt nämligen grävmaskinen, men först måste jag få det här klart. Att ta en paus för att hålla på med musik är inte möjligt då jag inte kan sluta tänka på vilka funktioner som ska vara i grävmaskinen och jag vet av alla träffar jag får om jag skriver radiostyrd grävmaskin att det är ett populärt ämne.

Jag vill passa på och rikt en stor känga åt LEGO- gruppen som ännu inte släppt några konverteringskablar till Power functions trots att de skulle ha funnits för en månad sedan. På stridvagnen kommer jag undan genom att låta PF-motorer styra elkontakter som i sin tur styr de vanliga motorerna men på grävmaskinen kommer jag verkligen behöva ha förlängningskablar till drivmotorerna och det finns inte än. Jag har ingen större lust att sätta en batteribox i nederdelen av basen så det blir till att hoppas de kommer ut innan jag är klar. Under tiden får jag väl improvisera. Men som sagt, varför säga att något ska finnas ett visst datum och sen gör det inte det.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.