2 comments on “Men va-fan – Sminktips och Lådviner

 1. Tjenixen och glad sommar!

  länge sedan man hörde nåt ifrån dig. Lirar du WoW dygnet runt nu eller är du bara less på bloggen? Jag har tagit ett break från WoW, åtminstone tills expansionen kommer.

  ha det!

 2. Tack det samma.

  Dygnet runt! Vad tror du om mig. Nej så mycket spelar jag inte men det blir en del. Bara 2 nivåer kvar till häst, fan vad skönt.

  Min bloggfrånvaro beror på bristande engagemang. Det känns som att de bloggar jag läser skriver bäst om de olika ämnena och jag vet inte hur jag skulle kunna tillägga något. Dessutom skrivs så mycket om FRA att det är svårt att hålla koll på allt samt då komma på egna kommentarer.

  Jag skulle förstås kunna skriva om något annat än FRA men vad. WOW vill nog inte de som inte spelar det läsa om dessutom gör jag vissa dagar så mycket att det skulle bli långa inlägg. Mina hobbys kommer jag förhoppningsvis kunna ägna mig åt på semestern men frågan är om det är något att skriva om. Däremot har jag hittat en nyhet som bara måste kommenteras, se mitt nästa inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.