Linux – mer problem än väntat

Nog visste jag att det skulle bli krångligt att använda linux men det känns som att det får räcka nu. Kanske gör jag på fel sätt. Men sen vill jag ju kunna installera via de guider jag hittar men då gäller det att kolla vad man kopierar in annars så stämmer det inte och så får man ett felmeddelande. Kanske gör jag fel som försöker gå över helt till linux. Visst går det men då måste man hitta ersättare till alla program vilket i nuläget blir svårt.

Kanske försöker jag för mycket. med alla de problem jag haft är det svårt att tänka på att många program faktiskt fungerar. Visst jag installerades mozillas firefox istället för den som följer med ubuntu men sen finns ju open office, nibbles, (helkul snakeliknande spel) och en massa annat. Men jag vet ännu inte om jag kommer få mina windows spel att fungera. Kanske skulle jag ha väntat tills 7.04 varit ute en stund eller vågar jag chansa och installera wine och automatix. Ska fundera på det. Om jag bara kan få det där förbannande midi att funka.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.