3 comments on “Då var ubuntu i gång

 1. Hej!
  Angående det där med skärmen som inte går ända ut till kanterna i en viss upplösning:
  Du vet väl att du kan ställa in sådant i skärmens inställningar? (Du vet.. det finns ju en knapp på skärmen där man kan ändra ljusstyrka och sådant) grejen är ju den att du även kan sträcka up skärmen där.

  Tack för mig
  /Ruvil

 2. Kul att läsa om dina äventyr om allt möjligt!

  Jag känner för att uppgradera till 7.04 från 6.10 – det lär snart dyka upp en miljion sidor med tips på hur man gör.

  Ett annat tips: om du kör USB-keyboard och får problem med att keyboardet inte fungerar i antingen BIOS eller linux eller xp, maila mig. Man vill ju slippa koppla om sladdar bara för att man byter os. Jag tror jag har löst det nu.

  Har haft feber i helgen så hunnit läsa en del. bl a en hel del Gunilla Brattberg.

 3. Till ruvil. Ja naturligtvis går det men mina kunskaper tog en paus så jag trodde att man var tvungen att använda linux för att fixa det. Men nu så har jag ställt om skärmen.

  Till barra. Inenheter är något av få saker jag inte haft problem med, i övrigt se mailet jag skickade till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.