10 comments on “Karaktärsbyte i wow

 1. Glömde kommentera resten av ditt inlägg. Jo jag hoppas som sagt få lära mig hur man spelar i instanser. Tog en stund innan vi kom fram till en bra strategi. I början var det mest rakt på fienden som gällde. Sen blev det bättre men mer träning krävs.

  Såg förresten att de där glasögonen är mail, det kan inte en rogue använda. Fan också.

 2. Det finns en version som är leather för rogues också! Så tuffa googles kommer du att kunna ha sen! http://www.wowhead.com/?item=34353 Rätt hyfsat med AGI på dom! I början som rogue så är det bra att få så mycket AGI som möjligt. Visst är STA bra att ha men det är AGI som rockar.

  Jag vet inte vad du har för planer med dina talents men många kör combat sword specc när dom levlar. Kolla http://www.wowwiki.com/Rogue_builds där finns det lite matnyttigt om builds.

  Om du gruppar med en hunter så kan du lite försynt och försiktigt fråga om han har sin pet på passive. Annars kommer hans pet att attackera och dra aggro på det mesta.

 3. Tack för tipset på goggles, de där står nu på min inköpslista, måste bara gå upp 51 levels först. Har inte lärt mig än så mycket in stats så jag vet inte vad som gör vad.

  Jo combat-swords är det som gäller för mig. Följer compendiet på wowhead, http://www.wowhead.com/?forums&topic=5962, då det verkar välgjort. Forumet i sig blir ofta tröttsamt. Sjuttioelva frågor i still med, vilket spec ska jag ha och vad händer om jag gör så här i stället. Varför kan de inte bara läsa vad som står.

  Frågade aldrig vad hans djur stod i. Frågan är om det hade hjälpt när fienden försöker fly. Borde det inte följa efter då om det satts på att anfalla.

  Mina försök att hitta boken har hittills varit fruktlösa. Hoppas det vänder snart, jag vill göra uppdrag.

 4. Pingback: Om namnet på bloggen | Aspiebloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.