Karaktärsbyte i wow

Efter att ha spelat min alternativa karaktär en stund nu så känns det inget kul att spela den första. Ändå var ju meningen att jag skulle använda Tammy som inkomstbringare åt Necrontyr. Problemet är att jag fastnat för rogue.

Skälet till det är för att det första man gör som warlock efter man dött och sprungit tillbaka till liket är att skicka på demon armor, samt åkalla en voidwalker. En rogue väntar antingen tills hälsan kommit i topp igen eller använder bandage/fisk för att nå det och ger sig sen på nästa fiende.

Ett bra exempel på vad man rogue kan göra gäller mitt senaste uppdrag. Efter att ha smygit förbi vakterna så blev jag sedd inne i gruvan och sprang innåt för att nå till den jag skulle döda. Naturligtvis dog jag men jag vaknade bakom honom, dödade honom, dog, vaknade igen vid hans lik, tog looten, dog just utanför gruvan och lät en spirit healer väcka mig.

En warlock hade inte haft något annat val än att döda alla fiender i och runt gruvan (omrking 15 stycken) vilket hade tagit rejält med tid och krävt försiktigt dragande då fienden där är starka. En warlock som väcks just bredvid en fiende skulle dö väldigt fort.

Då mitt senaste uppdrag inte gick något vidare så har jag bestämt mig för att gå tillbaka till brill och göra resten av uppdragen där.

Gällande yrken så har jag märkt att skinning verkligen inte är så värst inkomstbringande som man kan tro. Inte jämfört med mining. Av lathetsskäl så vill jag inte behöva skicka saker till Necrontyr som han sen kan konvertera, speciellt efter att ha offrat material på Flying tiger goggles bara för att märka att bara engingeers kan använda dem. Skulle ha kollat upp det innan.

Nu blir det att skicka de klädplagg som Tammy kan använda och som är till nytta samt innehållet på banken och att byta ut skinning mot engineering. Vapen är ingen idé att byta då de inte kan använda samma slags vapen. Sen vete tusan om jag vill spela som kvinna, men inte tänker jag starta en ny likadan karaktär, så roligt är inte spelet och inte har jag tid till det heller.

Gällande hennes namn förresten så märkte jag när spelade spelet att odöda inte har några konstiga skräckfilmsnamn (som till exempel Necrontyr) utan behåller sina människonamn. Därför skapade jag en karaktär med så vanligt namn som möjligt. Tammy tror jag är ett bra tjejnamn och Eisler hittade jag via telefonkatalogen. Ville att Tammy skulle ha initialerna TE precis som mig men samtidigt skulle det vara ett inte för svenskklingande namn.

Nej nu ska jag ge mig in till Undercity. Det lär bli en hel del in- och utloggningar samt spring till posten och troligen AH:n också.

10 Comments

 1. Tommy Eriksson

  Glömde kommentera resten av ditt inlägg. Jo jag hoppas som sagt få lära mig hur man spelar i instanser. Tog en stund innan vi kom fram till en bra strategi. I början var det mest rakt på fienden som gällde. Sen blev det bättre men mer träning krävs.

  Såg förresten att de där glasögonen är mail, det kan inte en rogue använda. Fan också.

  Reply
 2. climboholic

  Det finns en version som är leather för rogues också! Så tuffa googles kommer du att kunna ha sen! http://www.wowhead.com/?item=34353 Rätt hyfsat med AGI på dom! I början som rogue så är det bra att få så mycket AGI som möjligt. Visst är STA bra att ha men det är AGI som rockar.

  Jag vet inte vad du har för planer med dina talents men många kör combat sword specc när dom levlar. Kolla http://www.wowwiki.com/Rogue_builds där finns det lite matnyttigt om builds.

  Om du gruppar med en hunter så kan du lite försynt och försiktigt fråga om han har sin pet på passive. Annars kommer hans pet att attackera och dra aggro på det mesta.

  Reply
 3. Tommy Eriksson

  Tack för tipset på goggles, de där står nu på min inköpslista, måste bara gå upp 51 levels först. Har inte lärt mig än så mycket in stats så jag vet inte vad som gör vad.

  Jo combat-swords är det som gäller för mig. Följer compendiet på wowhead, http://www.wowhead.com/?forums&topic=5962, då det verkar välgjort. Forumet i sig blir ofta tröttsamt. Sjuttioelva frågor i still med, vilket spec ska jag ha och vad händer om jag gör så här i stället. Varför kan de inte bara läsa vad som står.

  Frågade aldrig vad hans djur stod i. Frågan är om det hade hjälpt när fienden försöker fly. Borde det inte följa efter då om det satts på att anfalla.

  Mina försök att hitta boken har hittills varit fruktlösa. Hoppas det vänder snart, jag vill göra uppdrag.

  Reply
 4. Pingback: Om namnet på bloggen | Aspiebloggen

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.