4 comments on “Julen, Bah, Humbug

 1. Hur du än förhåller dig till jul så vill jag önska
  God Jul och god fortsättning på det nya året!

  Nu rymmer jag till ett varmare !? Norrland (jo.. 6 plusgrader i Övik)

 2. drog ihop en mall-sida på http://www.kmfk.org för inomhusflygningen i
  Environiq Arena. Tråkigt med färdiga mallar och jag avskyr det men rackarns vad fort det gick.

  Temporär tills tummen har åkt ur!

 3. Vilken version av Gläns över sjö och strand är det du fortfarande gillar?
  Är det Alice Tegnérs tonsättning eller Ivar Widéns eller Gabriella Gullins arrangemang. 8-9/12 sjöng Umeå studentkör där jag är medlem sistnämnda arrangemang av den klassiska julvisan som tonsattes på 90-talet. Det skulle vara kul att höra ett arrangemang av dig ifall du gillar att komponera/arrangera musik. Ifall du är intresserad har jag gjort ett arrangemang på låten som förekom i Lennart Swans John Blund aka Sandman, som framfördes av manskören inom USK i höst, inklusive den tyska texten med två av våra tyskspråkiga sångare – Laurentz Ennser och Johannes Richl, som solister. Lycka till på Left is Right!

 4. Gällande gläns över sjö och strand så har jag ingen aning om vilken av de arrangemang som används i den låten bara att det är en barnkör som sjunger samtidigt som martin ljung läser texten. Ärligt talat är jag inte så insatt i det där med att arrangera musik annat än digitalt så jag kan inte direkt kalla mig arrangör.

  God jul till dig också mattias och vad bra att du fick ihop en sida till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.