Jag svalde nästan en tvestjärt igen

För något år sen så råkade jag ut för en otrevligt sak. När jag skulle dricka oboy på morgonen som jag ofta gör så när jag drack så kände jag att något stort och levande hade kommit in i munnen. Jag spottade ut det och fick se att det var en tvestjärt. Jag trodde jag hade bloggat om detta men hittar inte inlägget nu.

I vilket fall som helst så dammsög jag upp den och sen tog jag och silade resterande mjölk i tron om att den hade kommit därifrån. Men det verkade inte troligt och jag hittade inget där. Sen silade jag allt oboypulver som var kvar men såg inget där heller. Det enda troliga var att den hade kommit från en tidning och sen gått från den utan att jag sett den och sen satt sig i sugröret. Men den måste då ha varit kvar när jag bar den till bordet samt när jag rörde omkring pulvret i mjölken. Och jag brukar skaka tidningar just för att få bort tvestjärtar.

Nåväl idag när jag skulle ta sugröret så såg jag att det verkade svartare än vanligt på en viss punkt. Jag brukar återanvände sugrören så en viss missfärgning från torkat oboy brukar vara kvar. Men det var mörkare och när jag kollade på öppningen så såg jag att det var mycket riktig en tvestjärt som hade letat sig in där. Den här gången så sköljde jag ner den i slasken men det tog en hel del spolande innan den till slut kom ner. Sen spolade jag en hel del extra för att var säker att den verkligen var borta.

Jag fattar inte hur de kommer in så där fast jag skakar tidningen och varför de väljer just sugröret som gömställe.

Jag vet att jag inte har bloggat på länge. Jag har helt enkelt inte orkat. Jag har mycket jag skulle vilja göra men jag vill mest få tiden att gå.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.