I väntan på lägenhet

I torsdags så var jag på visning på en lägenhet. Den fanns under Direkt till skillnad från andra som brukar hamna under Torget. Skillnaden är att med Direkt så får den som först anmäler sitt intresse komma på visning, medan på Torget så får de 5 med högst antal ködagar komma. Jag har anmält mitt intresse till flera lägenheter men inte fått komma så när en lägenhet dök upp på direkt så var jag snabb att göra en intresseanmälan.

I torsdags morse såg jag lägenheten och efter att ha ringt till KBAB så fick jag komma på visning på kvällen. Nu var ingen från KBAB där utan bara hon som äger lägenheten samt hennes barn. Men det var en till spekulant där som tydligen redan bor i området. På torsdag, men förhoppningsvis innan dess, så får jag veta vem av oss som får lägenheten.

Området verkar riktigt trevligt, även om det är svårt att avgöra sådant när det är mörkt ute. Jag hoppas som sagt få den här lägenheten. Jag orkar göra många fler intresseanmälningar och sedan gå och undra om jag får komma bara för att sen inte få något erbjudande. Det är jobbigt för psyket. Jag kan väl skänka den andra spekulanten en tanke, men ärligt talat så bryr jag mig inte om den. Inte när det står mellan den och mig. Bäst vore ju förstås om bara jag tackar ja till lägenheten, men om den andre också gör det så blir det upp till KBAB att avgöra vem som får den. Undrar hur det avgörs.

Jag har inte velat skriva om det här får då får jag kanske gå ut med att jag inte får lägenheten och det är inget kul, samtidigt så vill jag skriva något för att fylla ut bloggen och så.  Jag får ju inte så mycket idéer när jag jobbar hela dagarna och har sällan lust att skriva något ändå. Mestadels så skriver jag ju om samma saker hela tiden och det börjar bli tjatigt.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.