I väntan på besked

För en vecka och en dag sen så fyllde jag i en intresseanmälan på en lägenhet som jag funderar att flytta till. Tyvärr så kom en massa helgdagar i vägen så det blir tidigast i morgon som jag får besked om jag får komma och kolla. Jag hade velat att lägenheten skulle vara en hörnlägenhet eller åtminstone på första våningen men så är inte fallet. Helst av allt vill jag till ett hus men i nuläget är inte det aktuellt så det får bli lägenhet. Det är i alla fall bättre än att bo kvar här, den saken är säker. Jag tänker inte nämna i vilket område den ligger bara att den tillhör Linnés och inte Kristinehamnsbostäder som jag bor hos nu.

Tyvärr kommer det att dröja 3 månader innan jag kommer här ifrån. Jag vet vilket förbannat busliv det var här utanför förra sommaren och den här lär inte bli mycket bättre. Förvisso kommer jag att ha en praktikplats att vara på men jag vet inte hur ofta det blir och hur jag kommer att trivas. Förhoppningsvis en hel del.

2 Comments

 1. Mikael

  Hejsan är allt skit som vanligt? 🙂

  Själv är jag snart klar med en utbildning till svetsare, har inte fått når jobb så jag valde att utbilda mig i ett praktiskt yrke, vi får väl se hur det går.

  Reply
 2. Tommy Eriksson

  Jag vet inte om skit är rätt ord, mest bara inaktiv väntan. Lycka till med utbildningen.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.