I dag är det ”Alla singlars helvetesdag”

Ja i dag är det den dagen som alla singlar hatar mest, dagen då man blir påmind om just hur abnorm man är. Det här är skälet till att jag valde att handla igår istället för idag för jag vill inte vara ute bland mycket folk just nu.

Det finns få saker som äcklar mig så mycket som när folk hånglar, samtidigt vet jag att hade jag en flickvän och hon gick med på det så skulle vi nog hålla på större delen av dagarna med det. Men det är ett stort om. Eller så skulle jag snabbt tröttna, det är svårt att veta. Hur som helst så hoppas jag att jag i så fall skulle komma ihåg hur jag själv känner inför hångel och se till att inte göra det när andra ser på.

Jag förbannar mitt sociala handikapp. Kalla det asperger, kärleksblyghet eller vad fan som helst, effekterna är de samma. Jag sitter här och längtar efter den sortens sällskap bara en flickvän kan ge utan att ens våga ta kontakt med någon av det motsatta könet ens för att diskutera vädret eller vad som helst för att få kontakt. Om jag förstått det rätt så är det så man ska göra för att inleda en relation, om man nu inte hittar någon som faller för en direkt vill säga, men då skull tjejen ifråga behöva vara rejält full för att falla för mig.

Jag ser illa ut och vet om det vilket gör att de signaler jag skickar ut inte är så bra eller något, kan inte komma på hur jag ska skriva. Kanske finns det tjejer som kan se bortom det yttre, men bara om det är en trevlig person, och hur ska de kunna veta det om jag inte vågar söka kontakt. Moment 22.

Nu nu ska jag åka till morsan några timmar och ikväll blir med mer sökande efter bloggtema.

2 Comments

 1. trollhare

  Ja, det är nog många som tycker att det är en jobbig dag idag, oavsett varför man är ofrivilligt ensam. Men det är nog ofta värre för aspisar.

  Hm… Jag får en idé. Jag kanske ska blogga en ”kärleksskola för aspisar” eller nåt. Jag ska fundera på saken och försöka komma på vilka knep jag kan lära ut. Problemet är väl att jag inte kan så mycket själv om sånt.

  Reply
 2. Tommy Eriksson

  Kärleksskola låter intressant. Om det blir av skulle du kunna länka till det här inlägget då. Orkar inte följa ytterligare en blogg.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.